Til innhold

Dette kan vi tilby deg

Vi utfører alle typer malerarbeider, rehabilitering av fasader samt diverse gulv og snekkerarbeider. Vi har spesialisert oss innen oppussing av kontorbygg og på rehabilitering og vedlikehold av bygninger for borettslag og sameier.

Innvendige malerarbeider

Innvendig malerarbeid krever perfeksjonert håndlag og hensyn til omstendighetene. Det er her man enkelt kan skape den rette atmosfæren i et privat hjem, i et kontorlandskap, i en barnehage og en skole, samt generelt i fellesområder hvor folk ferdes daglig.

Les mer

Utvendige malerarbeider

Dersom du ønsker å overlate alle former for utvendig malerarbeid kan du trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har passion for yrket vårt, og setter stor pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og nysgjerrige kunder.

Les mer

Maling av fasader

Malerhuset AS har som malermesterbedrift pusset opp og malt mange fasader gjennom de siste 20 år i Oslo og omegn. Vi er spesialister på utvendig vedlikehold, rehabilitering og antikvarisk restaurering av nye og gamle bygninger og vi går aldri på kompromiss det kommer til kvaliteten på arbeidene som skal utføres, eller når det skal velges materialer, det må være riktig, hver gang.

Les mer

Fasaderehabilitering – Oslo og omegn

Malerhuset AS har gjennom 20 år opparbeidet seg en solid kompetanse innen rehabilitering av fasader i Oslo og omegn.

Les mer

Borettslag og sameier

Malerhuset AS er som malermesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, bred kompetanse, kvalitetsbevisste og profesjonelle håndverkere med stor yrkesstolthet samt en sunn og solid økonomi.

Les mer

Næringsbygg

Oppussing av næringseiendommer, store som små, innvendig eller utvendig, er alltid ekstra interessante på grunn av variasjonen i oppdragene. Malerhuset AS har over flere år vært så heldige å bli med på flere store oppdrag, både som underentreprenør og som selvstendig totalentreprenør.

Les mer

Entreprenørtjenester

Malerhuset AS er som mesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 20 års erfaring innen håndverksbransjen, bred kompetanse, særdeles dyktige og pålitelige håndverkere samt et stort nettverk av seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere.

Les mer