Til innhold

Borettslag og sameier

Malerhuset AS er som malermesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, bred kompetanse, kvalitetsbevisste og profesjonelle håndverkere med stor yrkesstolthet samt en sunn og solid økonomi.

Vi har pusset opp diverse borettslag og boligsameier i Oslo og omegn i samarbeid med representanter fra styret eller i samarbeid med ulike prosjektlederfirmaer. Vi har over 150 borettslag og sameier på vår referanseliste og mange flotte referanser å vise til, så du kan trygt overlate jobben til oss når det kommer til fagkunnskap og kvalitet.

Typiske oppdrag er maling av trappeoppganger og fellesarealer, malerbehandling av vinduer, utvendig maling av trehus og rekkehus, maling av fasader, rehabilitering av fasader samt diverse blikkenslager, snekker og takarbeider. Vi kan bistå borettslaget eller boligsameiet.

Vårt profesjonelle faglige team av dyktige håndverkere og malere leverer arbeid av høy kvalitet, raskt og effektivt mens vår faglige leder tar seg av oppfølging, kvalitetssikring samt at alle HMS (helse, miljø og sikkerhet) krav er ivaretatt på de ulike prosjekter.

Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike prosjekter og oppdrag hvor vi fungerer som totalentreprenør for ditt borettslag eller boligsameie.

NYHET!!! VI TILBYR NÅ OGSÅ DIVERSE VAKTMESTERTJENESTER, HERUNDER SNØMÅKING.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3