Til innhold

Utvendige malerarbeider

Dersom du ønsker å overlate alle former for utvendig malerarbeid kan du trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har passion for yrket vårt, og setter stor pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og nysgjerrige kunder.

Utvendig malerarbeid er omtrent sin egen klasse når det kommer til riktig utførelse og materiale valg, spesielt for oss med norsk klima. Arbeidet som legges ned i utvendig malerarbeid må være av ypperste kvalitet, ellers må man gjøre dette ved jevne mellomrom. Noe som egentlig ikke skal være nødvendig dersom man gjør det riktig. I tillegg er det kostbart både tidsmessig, men også økonomisk dersom du må utføre utvendig maling ofte.

Fordelen med å benytte seg av en erfaren malermesterbedrift som oss er at vi har over 20 års erfaring har utført utvendige malerarbeider for borettslag, sameier, bedrifter, eiendomsselskaper, boligselskaper, konsulentfirmaer, offentlig sektor samt private aktører og vet godt hvordan vi skal bistå med et godt resultat når det gjelder utvendige malerarbeider. På den måten forhindrer vi at fasaden slår sprekker, at treverket på huset ditt holder i mange år fremover så malingen ikke flasser og at det ikke dannes sopp og råte på panelet.

Utvendig maling er dermed noe som kan bli svært kostbart, men også katastrofalt i det lange løp dersom huset gradvis økes av sopp og råte.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3