Til innhold

Om Malerhuset

Vi har dyktige håndverkere med lang erfaring og stor yrkesstolthet. Som malermesterbedrift legger vi en stor ære i faget vårt og vi er din garanti for godt håndverk fra start til slutt. Fagkunnskap gir trygghet.

Om Malerhuset

Malerhuset AS er som malermesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 25 års erfaring i bransjen, bred kompetanse, kvalitetsbevisste og profesjonelle håndverkere med stor yrkesstolthet samt en sunn og solid økonomi.

Vi utfører også alle typer antikvarisk oppussing innvendig og utvendig og er sentral godkjent for ansvarsrett i klasse 2.

Malerhuset AS tilbyr deg som oppdragsgiver en totalleverandør innen innvendige og utvendige malerarbeider, rehabilitering og vedlikehold av fasader, betongrehabilitering samt diverse gulv og snekkerarbeider.

Vi påtar oss også oppdrag som totalentreprenør med ansvar for alle håndverksfag på tvers i prosjektet. Disse oppdrag utføres primært for borettslag og sameier samt kunder innen næringsbygg og kontorbygg i samarbeid med vårt nettverk av flinke samarbeidspartnere.

Vårt firma følger arbeidsmiljøloven 100% og har til enhver tid et oppdatert HMS-system på plass i bedriften. Alle våre forsikringer, ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring etc. er tegnet hos Byggmesterforsikring AS.

Vi tilbyr gratis befaring og er alltid tilgjengelig for bistand og rådgivning. Ønsker du en kvalitetsbevisst og solid samarbeidspartner til ditt neste prosjekt er det bare å ta kontakt med oss.

For god ordens skyld gjør vi oppmerksom på, at alle bilder på vår hjemmeside, er bilder fra tidligere utførte prosjekter.

Vi ønsker deg som kunde velkommen til Malerhuset AS.