Til innhold

Maling av fasader

Malerhuset AS har som malermesterbedrift pusset opp og malt mange fasader gjennom de siste 20 år i Oslo og omegn. Vi er spesialister på utvendig vedlikehold, rehabilitering og antikvarisk restaurering av nye og gamle bygninger og vi går aldri på kompromiss det kommer til kvaliteten på arbeidene som skal utføres, eller når det skal velges materialer, det må være riktig, hver gang.

Ofte møter vi folk på befaringene med begrenset viten eller kunnskap om hva som egentlig må til for å få et bra resultat og det er naturlig.

Da er det viktig for deg som styreleder, representant eller beboer, at du først får en tilstandsvurdering på jobben om skal utføres, får gode råd med tanke på et fremtidig vedlikeholdsintervall samt et spesifisert og klart pristilbud med en god arbeidsbeskrivelse. Da ligger alt til rette for et godt resultat og da er du langt på vei i prosjektet ditt.

Vi kan tilby deg dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag, og som i tillegg behersker alle malingsteknikker, nye som gamle.

Vår kundemasse består i hovedsak av borettslag, sameier, bedrifter, eiendomsselskaper, boligbyggerlag, byggelederfirmaer, konsulentfirmaer kommunal og statlig sektor samt private aktører. I våre malebehandlinger tilbyr vi kun kvalitetsprodukter fra – Beckers, Jotun, Nordsjø, Keim eller STO etc – uansett oppdrag.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3