Til innhold

Næringsbygg

Oppussing av næringseiendommer, store som små, innvendig eller utvendig, er alltid ekstra interessante på grunn av variasjonen i oppdragene.

Malerhuset AS har over flere år vært så heldige å bli med på flere store oppdrag, både som underentreprenør og som selvstendig totalentreprenør.

Her kan nevnes oppussing av Haavind Advokaten sine nye kontorlokaler på Frogner i Oslo, 8 etasjer, totaloppussing av Mølleparken 2 i Oslo og Norsk Kulturråd i Oslo, antikvarisk oppussing av Blindern Studenterhjem i Oslo samt malerbehandling av dører og vinduer på alle bygninger tilhørende ærverdige Gamle Thune Mekaniske Verksted på Skøyen med Eiendomhuset Malling & Co som oppdragsgiver.

Vi har i løpet av alle disse årene og med stor suksess opparbeidet oss en bred spisskompetanse på disse typer oppdrag, som hovedsakelig har vært utførsel av malertjenester og rehabilitering av fasader.

Som alltid er det i slike samarbeidsfaser viktig å følge arbeidsmiljøloven 100% og har til enhver tid et oppdatert HMS-system på plass i bedriften. Alle våre forsikringer, ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring etc er tegnet hos Byggmesterforsikring AS.

Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike prosjekter / oppdrag innen næringseiendom hvor vi fungere som totalentreprenør. Vi har menge fine referanse prosjekter og gode uttalelser fra tidligere oppdrag.

NYHET!!! VI TILBYR NÅ OGSÅ DIVERSE VAKTMESTERTJENESTER, HERUNDER SNØMÅKING

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3