Til innhold

Entreprenørtjenester

Malerhuset AS er som mesterbedrift din garanti for førsteklasses håndverk fra start til slutt. Vi har over 20 års erfaring innen håndverksbransjen, bred kompetanse, særdeles dyktige og pålitelige håndverkere samt et stort nettverk av seriøse og kvalitetsbevisste samarbeidspartnere.

Vi følger arbeidsmiljøloven 100% og har til enhver tid et oppdatert HMS-system på plass i bedriften. Alle våre forsikringer, ansvarsforsikring og yrkesskadeforsikring etc er tegnet hos Byggmesterforsikring AS.

Vi påtar oss også oppdrag som totalentreprenør med ansvar for alle håndverksfag på tvers i prosjektet. Disse oppdrag utføres primært for borettslag og sameier samt kunder innen næringsbygg og kontorbygg. Vi utfører også alle typer antikvarisk oppussing innvendig og utvendig og er godkjent for ansvarsrett i klasse 2.

Evnen til å utføre arbeider av høy kvalitet, har vært en av Malerhuset AS sine målsetninger siden starten. Dette stiller krav til kvalifisert personell, og firmaet har derfor satset på personell med høy faglig kompetanse.

Vi tilbyr gratis befaring og er alltid tilgjengelig for bistand og rådgivning hva gjelder malerarbeider. Ønsker du en seriøs og kvalitetsbevisst mesterbedrift til ditt neste prosjekt er det bare å ta kontakt med oss.

NYHET!!! VI TILBYR NÅ OGSÅ DIVERSE VAKTMESTERTJENESTER, HERUNDER SNØMÅKING

Trenger du en entreprenør?

Det å velge riktig entreprenør er avgjørende for et godt resultat. Ved å velge Malerhuset AS til å påta seg ditt oppdrag, kan du sikre deg et bra og langvarig produkt.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3