Til innhold

Totalentreprenør Oslo

Vi er tuftet på kompetanse fra entreprenørbransjen. Malerhuset AS har mange års erfaring som totalentreprenør i Oslo og akershus. Kontakt oss for en hyggelig prat i dag.

Som totalentreprenør påtar vi oss ansvaret for å lede større prosjekter fra start til slutt. Dette inkluderer å planlegge, organisere, gjennomføre og levere det ferdige prosjektet til deg som kunde. 

Vi tar ansvar for alle håndverksfag og underleverandører som trengs for å utføre arbeidet, og sørger for at arbeidene utføres i samsvar med dine forventninger som oppdragsgiver og i henhold til lover og forskrifter. 

Fordeler ved å bruke en totalentreprenør

Det finnes flere gode grunner til å bruke en totalentreprenør når man skal gjennomføre større prosjekter.

1. Redusert risiko. Ved å bruke en totalentreprenør overfører oppdragsgiver ansvaret for å fullføre prosjektet med høy kvalitet og innenfor den avtalte tidsrammen til entreprenøren. 

2. Enkel prosjektledelse. Oppdragsgiver vil spare tid og ressurser på administrasjon og koordinering av håndverksfagene og underleverandørene som er involvert i prosjektet.

3. Reduserte kostnader. Totalentreprenøren sørger for at prosjektet holder seg innenfor avtalt budsjett- og tidsramme, og dermed unngår du økte kostnader eller uønskede forsinkelser som kan oppstå ved å administrere prosjektet selv.

4. Høy kvalitet. Som totalleverandør av håndtverkstjenester har vi bygget lang erfaring og bred fagkunnskap som garanterer høy kvalitet på alle arbeid som utføres.

5. Tilpassede løsninger. Ved å bruke oss som totalentreprenør kan du være trygg på at prosjektet blir tilpasset dine spesifikke behov og forventninger.

Vi påtar oss primært oppdrag for:

  • Sameier
  • Borettslag
  • Næringsbygg
  • Kontorbygg

Vi har en lang merittliste med referanser vi er stolte av, og har blant annet gjort oppdrag for velkjente bygg som: 

Les mer: våre prosjekter.

Boligkompleks

Sameier og borettslag

Malerhuset AS har gode referanser fra oppussing for sameier og borettslag. Vi kan utføre alt fra små til større prosjekter, enten du har behov for å skifte vinduer eller dører, bytte tak, utføre malerarbeider eller oppgradere fellesarealer. Vi påtar oss ansvaret for å gjennomføre arbeidet i henhold til kravene i avtalen og sørger for at alle arbeider er i samsvar med lover og forskrifter.

Sammen med styret legger vi en plan og sørger for ferdigstillelse innenfor budsjett og til avtalt tid.

Kontor- og næringsbygg

Vi utfører både små og store oppdrag for nærings- og kontorbygg, og har tilegnet oss en bred kompetanse for å sikre et godt resultat. Malerhuset AS garanterer for høy kvalitet gjennom hele prosjektet og kan tilby spisskompetanse innen malertjenester og fasaderehabilitering. 

Gjennom vårt nettverk av dyktige samarbeidspartnere påtar vi oss rollen som totalentreprenør for ditt prosjekt som sparer deg for tid, penger og reduserer risiko for feil og overskridelser. 

Vi har en stor portefølje med fornøyde kunder, som vi hele tiden jobber med for at skal bli enda større. 

Malt næringsbygg

Rådgivning og design

God planlegging er grunnsteinen vår i større prosjekter. Før vi setter i gang med arbeidet, gjennomfører vi en grundig behovsanalyse, hvor vi kartlegger til dine individuelle behov for prosjektet, og sørger for at vi finner de beste løsningene for ditt prosjekt.

Når dine behov er identifisert, utformer vi i felleskap en overordnet prosjektplan som danner rammen for prosjektets videre fremdrift.

Våre håndverkere har god erfaring med antikvarisk oppussing. Vi utfører en forsiktig restaurering etter antikvariske retningslinjer og prinsipper, slik at minst mulig endres fra opprinnelig tilstand. Ved restaurering av eldre bygg bruker vi de samme materialene, og de opprinnelige teknikkene som i sin tid ble benyttet for å få et perfekt resultat.

Næringsbygg

Fra plan til prosjekt

Vi har over 25 års erfaring fra byggebransjen, og med våre dyktige ansatte med bred kompetanse kan du være trygg på at jobben blir utført på en smertefri og kvalitetsbevisst måte.

Nettverket vårt er stort, med mange dyktige samarbeidspartnere – både i form av rådgivere og fagentreprenører, og vi sørger alltid for god kommunikasjon og full åpenhet gjennom hele prosessen.

Hus, bad og tilbygg

Vi tar ansvaret som totalentreprenør for huset ditt dersom du ønsker det. I tillegg tar vi oppdrag som totalentreprenør for baderom. Vi kjenner dyktige fagfolk i bransjen. Fokuset vårt er å gi deg som vår kunde topp service!

Les mer: Er du ute etter en malermester med lang erfaring?

Entreprenør i Oslo og Akershus

Malerhuset AS bistår deg i alt du trenger av bygg og håndverkstjenester. Det stilles krav til vårt personell, og firmaet har derfor satset på ansatte med lang erfaring og bunnsolid fagkunnskap.

Vi streber hele tiden etter å forbedre oss

Våre ansatte skal alltid ha de beste forutsetningene for å levere godt håndverk fra alle perspektiver.

Du kan være trygg på at jobben som gjøres av oss følger dagens lover og standarder. Vi er en mesterbedrift med godkjent ansvarsrett i klasse 2. 

Vi kommer gjerne på en uforpliktende og gratis befaring når det passer for deg.

Presis og punktlig

Når du bestiller en jobb hos oss kan du være sikker på at jobben blir gjort til avtalt tid.

God kompetanse

Vi har mer en 25 års erfaring innen faget. Vi har god kompetanse og leverer alltid høy kvalitet.

Profesjonelt resultat

Malerhuset AS har over 25 års erfaring og ansatte med bred kompetanse. I tillegg har vi også hatt en sunn økonomi hele veien, hvilket gjør oss til en robust og solid bedrift. Vårt satsingsområde faglig sett har hele veien vært å være malermestere, men vi påtar oss store oppdrag som totalentreprenør med ansvar for alle håndverksfag i prosjektet.

Vi følger alltid arbeidsmiljøloven 100% og har til enhver tid et oppdatert HMS-system på plass i bedriften. Alle våre forsikringer er tegnet hos Byggmesterforsikring bygg AS. 

Ønsker du mer informasjon om rehabilitering, renovering eller andre løsninger innen bygg og oppussing må du gjerne ringe oss på telefon: 21 91 50 00, eller kontakte oss via kontaktskjema under.

Les mer om våre tjenester her