Til innhold

Malermester i Oslo

Ser du etter malermester i Oslo? Vi har over 25 års erfaring innen oppussing, rehabilitering og vedlikehold. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Ser du etter en maler i Oslo og omegn? Da har du kommet til rett sted. Vi har over 25 års erfaring med både innvendig og utvendig maling, samt fasaderehabilitering. 

Enten du trenger bistand til innvendig eller utvendig malerarbeid som privatperson eller bedrift, står Malerhuset AS klar til å hjelpe deg med faglig rådgivning og utførelse av oppdrag.

Ser du etter en maler i Oslo og omegn? Da har du kommet til rett sted. Vi har over 25 års erfaring med både innvendig og utvendig maling, samt fasaderehabilitering. 

Enten du trenger bistand til innvendig eller utvendig malerarbeid som privatperson eller bedrift, står Malerhuset AS klar til å hjelpe deg med faglig rådgivning og utførelse av oppdrag.

Ingen oppgave er for små eller for store for oss. Vi har blant annet lang erfaring med maling av leiligheter, borettslag, kommunale bygg, næringseiendom med mer. Vårt team forstår viktigheten av tilliten det krever å slippe håndverkere inn i boligen din.

Innvendige malerarbeider

Vårt team består av profesjonelle folk med bred kompetanse, som kontinuerlig holder seg oppdatert på de siste trendene og teknikkene som benyttes for best mulig  resultat.

Dersom du skulle ha behov for å male huset innvendig tar vi oppdrag innen:

 • Alt av tradisjonelle innvendig malerarbeid.
 • Maling av trappeoppgang.
 • Tapetsering.
 • Alt innen gulvmaling.

I både boliger og bygg trengs det jevnlig vedlikehold. Vegger, lister og trapper blir slitt og trenger en oppfriskning. Mange velger også å male innvendig for å oppdatere stilen til dagens fargetrender. Vi hjelper deg med skape det uttrykket du ønsker basert på fargevalg og type maling.

Grundig forarbeid er viktig for et varig resultat

Det som er viktig å huske på er å bruke riktig maling og materialer. I tillegg til å bruke riktig underlag må man tenke på at det kreves en bestemt maling for tak, vegger og lister. Dette for at resultatet skal bli tilfredsstillende og varig. 

En kjøkkenvegg vil for eksempel kreve at det brukes en maling som i større grad tåler vann, enn maling som brukes i oppholdsrom som stue og soverom.

Vi bistår deg med å oppnå et godt underlag, før malingen påføres. I noen tilfeller kan det være nødvendig med både puss og sparkel. Deretter bør du vurdere om det er nødvendig å grunne før du begynner å male, for at malingen skal sitte godt. Dette for at resultatet skal bli varig, og i den riktige kvaliteten.

Alle våre ansatte er dyktige og kvalitetsbevisste. Vi har mange års erfaring i bransjen  og vet hvordan man oppnår det beste og mest holdbare resultatet. 

Utvendige malerarbeider

Dersom du vurderer å gjøre en utvendig malejobb, er det lurt å bruke en profesjonell maler. Da vil du være sikre at arbeidet blir utført på riktig vis. Når det utføres utvendig maling må man være sikker på at det benyttes riktig type maling, samt at det er viktig å ta hensyn til underlaget. Hvert underlag krever ulik forbehandling, og ikke minst riktig valg av maling og utstyr.

Det finnes flere fordeler ved å bruke en malermester til å male fasader:

  • Rådgivning: Vi kommer med råd om hvilke typer maling som er best egnet for fasaden og forhold.
  • Kompetanse: Benytter du en profesjonell maler kan du være trygg på at jobben blir utført med kvalitet og riktig med riktig kunnskap.
  • Effektivitet: Vi har tilgang på profesjonelt utstyr og jobber raskt med teknikker enn hva en ufaglært person ville klart.

  Alle fasader trenger vedlikehold på et tidspunkt, og vil etter en tid trenge en fullstendig fasaderehabilitering. Det norske klimaet tærer på fasader og man burde derfor med jevne mellomrom gjennomføre en vurdering av fasaden slik at den ikke forfaller.

  Gode grunner for å velge Malerhuset AS

  Som malerfirma legger vi vekt på at du skal kunne føle deg komfortabel med å la oss ta hånd om malerarbeidet for deg.

  Våre kjerneverdier er:

  • Kvalitet i arbeidet
  • Lojalitet og overholdelse av alle avtaler
  • Konkurransedyktige priser

  Hos oss får du alltid et individuelt og oversiktlig tilbud som er tilpasset dine behov og forventninger.

  Mer enn bare malermester

  En annen god grunn til å velge Malerhuset AS er at vi påtar oss oppdrag som totalentreprenør og vil dermed ta ansvar for å koordinere alle håndtverksfagene i et prosjekt. Med et kontaktpunkt gjennom hele prosjektet vil du som kunde spare både tid, penger og frustrasjon. 

  Disse oppdragene utføres primært for borettslag og sameier samt kunder innen næringsbygg og kontorbygg. 

  Vi har renovert mange av Oslos flotte eiendommer

  Fornøyde kunder er det som er viktigst for oss, og vi er stolte av alle fantastiske referanser som vi har samlet opp gjennom årene.

  Under ser du et lite knippe av arbeid vi har utført for våre kunder:

  • Maaemo Restaurant – Innvendig oppussing i samarbeid med Byggimpuls AS.
  • Nobelinstituttet i Oslo – Diverse innvendige dekor og malerarbeider.
  • Operaen i Oslo – Malebehandling av 2000 m2 stålporter.
  • Søylen Eiendom – Innvendig malerarbeider og oppussing av fasader.

  Flere års erfaring som malemestere i Oslo

  Teamet vårt består av dyktige og kunnskapsrike håndverkere med stor yrkesstolthet. De utfører alltid arbeidet sitt med presisjon, og jobber for at alt til enhver tid er i tråd med dine ønskede resultater. Du kan være trygg på at jobben som gjøres av oss følger byggnormer og HMS. Malerhuset AS står som din garanti for førsteklasses håndverk fra A til Å. 

  Vi utfører også alle typer antikvarisk oppussing innvendig og utvendig og er sentral godkjent for ansvarsrett i klasse 2. 

  Vår kundemasse innen rehabilitering av fasade består i hovedsak av borettslag, sameier, eiendomsselskaper, forvaltere og konsulentfirmaer.

  Ta kontakt med oss i dag

  Vi bistår ditt maleprosjekt i dag med valg av riktig farger, tapetsering og andre håndverktjenster.

  Vi sørger alltid for at alle oppdrag blir utført til avtalt tid – vårt mål er å gi deg suveren kundeservice. 

  Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss på e-post eller telefon for å få mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å høre fra deg!