Til innhold

Fasaderehabilitering

Malerhuset AS har gjennom 20 år opparbeidet seg en solid kompetanse innen rehabilitering av fasader i Oslo og omegn. Ved hjelp av å sette kvalitet i fokus og bruke erfaringer fra tidligere oppdrag, har vi overlevert mange fine fasadeprosjekter, store og små, til våre fornøyde kunder.

Når fasaden skal utbedres er det viktig å bruke tid på tilstandsvurderingen for å finne den best mulige løsningen for å få et langvarig resultat. Av og til må man også foreta seg mindre undersøkelser, da mye av skadene i fasaden ofte ligger skjult under feil malingstyper som kan gi store skader på underliggende puss.

I begrepet fasaderehabilitering vil du hos oss finne oppdrag som kan være alt fra mindre ansiktsløftninger av fasader på eldre bygårder til større oppdrag med totalrehabilitering hvor vi skifter eller utbedrer taket, rehabiliterer balkongene, skifter dører og vinduer, rehabiliterer fasaden og maler den på nytt med ulike malingstyper av kalk, silikat eller silikonhartsmalinger.

Vår faglige leder tar seg av oppfølging, kvalitetssikring samt at alle HMS (helse, miljø og sikkerhet) krav er ivaretatt på de ulike prosjekter. Velger du å gi oss i Malerhuset AS oppdraget er du garantert etterrettelighet, profesjonalitet og kvalitet.

Vår kundemasse innen fasaderehabilitering består i hovedsak av borettslag, boligsameier, eiendomsselskaper, forvaltere og konsulentfirmaer.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider eller kanskje du har et konkret ønske? Du kan trygt ta kontakt med oss for å komme i kontakt med en engasjert fagperson.

Ta kontakt med oss i dag, vi svarer rask og stiller opp på en befaring innen kort tid.

3