Til innhold

Maling av fasade

Malerhuset AS bruker kun faglærte og erfarne malere. Vi har over 25 års erfaring, og påtar oss oppdrag med maling av fasade. Ring oss i dag for en hyggelig prat.

Vi er din malermester om du trenger hjelp til å male ditt nye hus, kontoret, eller om de slitte trappene i borettslaget trenger en oppfriskning. Kvalitet og service er høyeste prioritet hos oss i Malerhuset AS. Vi bruker utelukkende maling av høyeste kvalitet, og velger alltid våre ansatte med omhu.

Fasadearbeid er en av favorittene da det virkelig utgjør en stor forskjell. En slitt og gammel fasade som får et såkalt ansiktsløft gir bygget et helt nytt uttrykk. Når vi jobber med fasader bruker vi maling og materialer som er tilpasset  det nordiske klimaet. Det gjør at fasaden holder seg godt og varer i mange år fremover.

Når en fasade skal rehabiliteres er det viktig med god kommunikasjon og samarbeid mellom våre murere og malere, for å få et best mulig resultat. Dersom man ikke gjør skikkelig murerarbeid i grunn, blir en fasade aldri bra, og da hjelper det lite med maling.

Vi utfører blant annet disse tjenestene:

 • Maling av tak, vegg og gulv.
 • Montering av tapet.
 • Maling av dører, vinduer, karmer, og lister.
 • Murpuss og renovering av overflater.
 • Maling av balkonger, terrasser, carporter, garasjer, vinterhager mm.

Er det noe du savner i listen ovenfor, spør oss gjerne, så finner vi en løsning på det.

Fordeler ved å male fasaden

Under ser du noen gode grunner for å male og rehabilitere fasaden:

 • Økt estetisk utseende: En ny og forbedret farge på fasaden kan gi bygget nytt og forbedret utseende. Du kan velge en farge som passer til omgivelsene eller en som skiller seg ut og gjør at bygget skiller seg ut.
 • Beskyttelse mot klima: Maling kan bidra til å beskytte fasaden mot skader forårsaket av vær og vind, som regn, sol, snø og is.
 • Økt verdi på eiendommen: En godt vedlikeholdt og malt fasade kan øke verdien på eiendommen din, noe som kan være en fordel hvis du planlegger å selge huset ditt i fremtiden.
 • Lavere vedlikeholdskostnader: Hvis du maler fasaden jevnlig, kan du unngå større reparasjoner senere. Regelmessig vedlikehold kan også bidra til å forlenge levetiden til fasaden.

Få et godt tilbud, helt uforpliktende

Vi er en kvalitetsbevisst bedrift med en gjeng pålitelige og yrkesstolte malere. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring til deg, eller ring oss for en hyggelig prat om dine ønsker og behov.

Ring eller skriv til oss i dag! 

Vi tar oss av malingen

Våre malermestere har over 25 års erfaring og stor fagkunnskap. Du kan trygt overlate jobben til oss med ro i sjelen om at arbeidet gjennomføres til ypperste kvalitet.

Referanser – din tilbakemelding er viktig for oss

Gjennom årene har vi opparbeidet oss mange fornøyde kunder, og vi er stolte over våre referanser. Under finner du noen:

 • Drammensveien 130 Oslo – Maling av 800 vinduer for Malling & CO.
 • Stasjonskvatalene i Asker – Utvendige malerarbeid på to bygninger.
 • Aase Byggeadministrasjon – Diverse innvendige og utvendige malerarbeider i Oslo

Mesterbedrift

Det kan ofte være frustrerende å male selv, hva slags maling bør brukes, hvilket underlag er best for at malingen skal sitte godt, hvor mye maling er nok maling? Hvor mye tid må jeg bruke? Hvor tynne strøk skal jeg ta? Hvilken pensel er en god pensel?

Alle disse spørsmålene kan du slippe å tenke på når du overlater jobben til oss.Du slipper irritasjonen over at malingen ender opp med en ujevn vegg eller at prosjektet tar dobbelt så lang tid.

Malerhuset AS – Din totalentreprenør

Som totalentreprenør påtar vi oss ansvaret for å organisere og lede større prosjekter fra start til slutt. Dette inkluderer å planlegge, organisere, gjennomføre og levere det ferdige prosjektet til deg som kunde. 

Vi tar ansvar for alle håndverksfag og underleverandører som trengs for å utføre arbeidet. I tillegg sørger vi for at arbeidene utføres i samsvar med dine forventninger som oppdragsgiver og i henhold til lover og forskrifter. 

Fordeler ved å bruke oss som totalentreprenør

Det finnes flere fordeler med å bruke en totalentreprenør når man skal gjennomføre et byggeprosjekt. En av fordelene er at man slipper å forholde seg til flere ulike entreprenører og underentreprenører. Dette kan føre til en mer effektiv kommunikasjon og en enklere koordinering av arbeidet.

Vi har i tillegg ofte bredere erfaring og ekspertise enn en enkelt entreprenør, noe som kan resultere i en mer effektiv og kostnadseffektiv gjennomføring av prosjektet.

Totalentreprenøren tar også på seg et større ansvar for at prosjektet blir gjennomført innen tidsrammen og budsjettet, samt at alle kvalitetskrav blir oppfylt. I tillegg kan du få en mer samordnet og estetisk tilfredsstillende løsning ved å velge en totalentreprenør som tilpasser arbeidet for å sikre en helhetlig løsning.

Ring oss eller bruk gjerne kontaktskjema under.