Til innhold

Malerfirma – Oslo

Malerhuset AS er ditt profesjonelle malerfirma i Oslo. Vi har over 25 års erfaring i bransjen, og utfører alt av små og store malerarbeider. Kontakt oss i dag.

Malerhuset AS har over mange års erfaring med malerarbeider i næringsbygg, borettslag og sameier, samt entreprenørarbeid. Vi har også kompetanse på andre fagområder i byggebransjen og kan ta på oss rollen som totalentreprenør for blant annet fasaderehabilitering, samt gulv- og snekkerarbeider.

Som et profesjonelt malerfirma i Oslo vet vi at den gode kundeopplevelsen ikke bare ligger i godt og solid håndverk. Kommunikasjon er også essensielt for å få et godt samarbeid, og et resultat som lever opp til forventningen. Derfor kan du stole på at alle våre malere alltid er vennlige, punktlige og profesjonelle.

Her er noen av tjenestene vi tilbyr:

 • Innvendige malerarbeider
 • Utvendige malerarbeider
 • Fasaderehabilitering

Innvendig malerarbeider

Ser du etter et profesjonelt malerfirma i Oslo og omegn som både er effektive og som besitter den faglige kompetansen det kreves for å utføre kvalitetsbevisst malerarbeid? Da trenger du å ta en prat med oss. 

Vi får jobben gjort raskt, og påtar oss maleroppdrag for blant annet næringseiendom, borettslag, og private hjem.

Under finner du noen fordeler ved å male innvendig:

1. Øke verdien av eiendommen: Freshe vegger og tak kan bidra til å øke den totale verdien av boligen.

2. Forbedre utseende på rommet: Oppgraderer du med innvendig malerarbeid kan du sette din personlige touch på rommet.

3. Beskytte vegger og tak mot skade: Malerhuset AS har ansatte som er dyktige og behersker alle malingsteknikkene som finnes. Ved å male vil du beskytte og samtidig forhindre fremtidige skader på vegg. Tar du kontakt med oss så finner vi en god pris til deg.

Vi er ditt malerfirma i Oslo – en mesterbedrift med gode referanser

Noen av oppdragene vi i Malerhuset AS har utført finner du under: 

Er du usikker på hva som kan gjøres eller hvilken type maling og farger som passer? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og kostnadsfri befaring. Vi kommer gjerne med forslag og tips om hva vi kan gjøre basert på dine ønsker.

Utvendig malerarbeid

Vi bistår med alle typer utvendig malerarbeider for både private og bedrifter. Med vår lange erfaring og yrkesstolthet har vi absolutt fokus på kvalitet i alle ledd.

I enkelte tilfeller vil for eksempel maling av fasaden være den optimale metoden – andre ganger vil kalking eller pussing av veggen være en mer hensiktsmessig løsning. Det kan imidlertid være vanskelig å velge riktig metode uten erfaring. Du kan derfor alltid kontakte vår maler for både råd og  uforpliktende tilbud.

Fordeler å pusse opp fasaden ved å male har både estetiske og funksjonelle fordeler:

1. Beskytt boligen mot klimapåkjenninger: I Norge kan været være hardt for fasadens ytre. Vind, regn og snø kan over tid være med på å ødelegge fasaden på boligen.

2. Fuktighet og sopp: Når du legger ny maling vil det gi et ekstra lag med beskyttelse mot fuktighet og sopp. Det vil hindre skader som råte, samt redusere vedlikeholdskostnadene over tid.

3. Estetikk: Å male fasaden er et rimeligere og effektivt alternativ for å oppgradere utseende på fasaden uten å gjøre for store endringer, og mer kostnadseffektivt.

De vanligste typene fasademaling er:

 • Akrylmaling
 • Sement pulvermaling
 • Oljeemulsjonsmaling
 • Silikatmaling

Fasaderehabilitering

Alle fasader har behov for vedlikehold på et eller annet tidspunkt, Dersom du lar fasaden forfalle kan det medføre store økonomiske konsekvenser.

Det er en rekke faktorer du må tenke på når det gjelder fasaderehabilitering. Ader og tilstand på veggene vil for eksempel ha stor betydning for valg av metode.

Vi har lang erfaring med nettopp dette. Med vår fagkunnskap og erfaring bistår vi gjerne med rådgivning og utførelse, fra oppstart av prosjektet frem til ferdigstillelse. 

Vi forsikrer om at det blir brukt riktig produkter og at utførelsen er i henhold til alle lover og forskrifter.

Holdbart og langvarig resultat

Som et profesjonelt malerfirma er vi derfor bevisste på å levere et enhetlig og profesjonelt resultat når fasader skal males.

Vårt team av dyktige og effektive malere strekker seg alltid litt ekstra for å levere et tilfredsstillende og holdbart resultat.

Vi bruker kun de beste materialene på markedet, og utfører alle oppgaver med stor yrkesstolthet. På denne måten er våre kunder sikret en løsning av høy kvalitet.

I Oslo trenger mange eiendommer fasaderenovering. Vi gir fasader den kjærligheten de trenger.

Derfor bør du velge Malerhuset AS

Vi er med på prosjektet fra start til slutt. Hos Malerhuset AS finner du miljøvennlig kvalitetsmaling, og dyktige malere som er punktlige og fleksible.

Erfarne og kunnskapsrike håndverkere

Våre eksperter vurderer oppdraget, og gir deg råd tilpasset det du ønsker å male, samt dine forventninger. 

Kvalitet til gode priser

Vi jobber alltid for å levere arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Én kontaktperson

Du som kunde har kun én kontaktperson å forholde deg til  gjennom hele prosessen. Din kontaktperson sørger for alt fra å gi deg et skriftlig tilbud til å koordinere blant håndverkerne ute på prosjektet.

Totalleverandør av håndverkstjenester

Vi er en totalleverandør og tilbyr alt innen innvendige og utvendige malerarbeider, rehabilitering og vedlikehold av fasader, betongrehabilitering samt diverse gulv og snekkerarbeider. 

En bedrift med fokus på de ansatte

Vi er opptatte av at våre ansatte skal ha det bra på jobb, og at arbeidet utføres med hensyn til helse, miljø og sikkerhet. Vi følger arbeidsmiljøloven og har et oppdatert HMS-system i bedriften som våre medarbeidere benytter i arbeidet. 

Gode grunner til å velge oss som maler Oslo:

 • Erfarne og omgjengelige malere.
 • Effektive teknikker og alltid bruk av riktig verktøy.
 • Vi kommer til avtalt tid.
 • Vi løser oppgaver både innendørs og utendørs.

Har du spørsmål om våre tjenester? 

Vi tilbyr gratis befaring og er alltid tilgjengelig for bistand og rådgivning. Ønsker du en kvalitetsbevisst og solid samarbeidspartner med bred kompetanse til ditt neste prosjekt,  uavhengig av størrelse, er det bare å ta kontakt med oss