Utvendig malerarbeid som tåler norsk klima

Utvendig malerarbeid er omtrent sin egen maleteknikk, spesielt for oss med norsk klima. Arbeidet som legges ned i utvendig malerarbeid må være av ypperste kvalitet, ellers må man gjøre dette ved jevne mellomrom. Noe som egentlig ikke skal være nødvendig dersom man gjør det riktig. I tillegg er det kostbart både tidsmessig, men også øknomisk dersom du må utøve utvendig maling ofte.

Fordelen med å benytte seg av en erfaren maler som oss er at vi har over 20 års erfaring, og vet godt hvordan vi skal bistå med utvendig malerarbeid. På den måten forhindrer vi fasaden slår sprekker på ditt hus. Samtidig unngår du flassete maling og dannelser av sopp og råte på panelet.

Utvendig maling er dermed noe som kan bli svært kostbart, men også katastrofalt i det lange løp dersom huset gradvis økes av sopp og råte.

Dersom du ønsker å overlate alle former for utvendig malerarbeid kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har passion for vårt yrke, og setter stor pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og nyssgjerrige kunder.