Malere for deg i Oslo og Akershus

Har du behov for profesjonelle og effektive malere med lang erfaring og høy kompetanse på sitt fagfelt?

For oss er ingen oppdrag for små eller for store, i over 20 år har vi betjent både proff- og privatmarkedet med våre malingstjenester og har siden oppstart en rekke gode referanser.

Som maler vet vi godt at du ønsker den ypperste kvalitet, uansett hva slags tjeneste vi kan bistå deg med. Vi har siden vår oppstart hatt fokus på kvalitet og god kundeoppfølging. For oss er du som kunde viktigst når vi lever av våre fornøyde kunder. Du bør gjøre som oss å tenke at det er bedre å gjøre jobben ordentlig én gang, enn å måtte gjøre samme jobb flere ganger.

Våre malere utfører disse type oppdrag:

Husmaling

Maling av næringsbygg

Utvendig maling

Innvendig maling

Innvendig interiørmaling

Brannmaling

Murmaling

Vi benytter oss av kjemisk malingsfjerning noe som sparer oss for mye tid. På den måten vil du oppleve oss som både effektive og kostnadsbesparende sammenlignet med mange andre aktører i vår bransje. Vi er opptatt av teknologien og hjelpemidlene vår bransje tilegner seg. Samtidig vet vi å bevare vår kompetanse på de mer gammeldagse og klassiske malerteknikkene.

En maler for en hver anledning

Vi behersker alle malingstekniker som finnes, så har du konkrete ønsker, ikke vær redd for å dele de med oss. Dersom du skal male for første gang og er usikker, kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi setter stor pris på å dele vår erfaring sammen med entusiastiske kunder.

Kontakt oss nå dersom du ønsker mer informasjon om hva våre malere kan bistå deg med.