Male tak

Å måle tak kan være en anstrengende jobb, men med riktige fagpersoner og utstyr, er mye gjort. Malerhuset As er en mellomstor malermesterbedrift som alltid setter kvalitet i første rekke og som arbeider innenfor nybygg, vedlikehold og rehabilitering primært i Oslo og Akershus. Malerhuset AS har vært på markedet nå i 20 år og har opparbeidet et profesjonelt faglig team, av dyktige håndverkere og ledere som er svært opptatt av kvalitet og fornøyde kunder.

For mange kan det være en anstrengende jobb å male taket, og da er det jo fint å vite at det finnes hjelp å få. Malerhuset har et stort utvalg av malere med lang erfaring som får jobben gjort raskt, rimelig og pent.

Å male taket er et sikkert grep for å gi hele rommet et skikkelig løft. Vi i Malerhuset har lang erfaring med maling av tak, ofte blir vi kontaktet av kunder som har startet på jobben selv, men som ender opp med å finne ut at dette er en lang og større jobb enn de trodde i utgangspunktet.

«Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som alle andre, det er fagkunnskap og erfaring som gir et godt resultat. Skal du være sikker på at du får et varig og pent resultat, er det viktig at erfarne og dyktige malere tar seg av jobben. Vi har også god ekspertise innen maling av dørkarmer, vinduskarmer og listverk.

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for at vi skal få fornøyde kunder. Som kunde hos Malerhuset slipper du å forholde deg til flere personer, du får din egen kontaktperson som sørger for at ditt maleoppdrag gjennomføres som avtalt, til avtalt tid og pris. Ta gjerne en titt på våre kundeuttalelser og referanser, vi lever av fornøyde kunder.

Ønsker du en befaring eller annen informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår malermester, Niels Christensen på telefon 995 12 122 eller send mail til niels@malerhuset.no