Male hus utvendig

Vi i Malerhuset AS har lang erfaring med å male hus utvendig. Samtidig vet vi at dette er en av de tingene vi gjerne utsetter så lenge vi kan. Vi mener at dette er naturlig når det medfølger ekstremt mye arbeid. Spesielt om du ønsker et perfekt resultat som varer i mange år. «Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som alle andre, det er fagkunnskap og erfaring som gir et godt resultat.

Hos oss vil du komme i kontakt med dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring med å male hus utvendig, og som i tillegg behersker alle malingsteknikker, nye som gamle. Velger du å gi Malerhuset AS oppdraget er du garantert etterrettelighet, profesjonalitet og kvalitet

Kvalitet er viktig

Vi har kvalitet i fokus og den kompetansen som skal til for at kunden skal bli fornøyd. Vi har alltid gode dialoger og oppfølging med våre kunder, slik at vi kan tilby det kundene ønsker. Når vi maler hus utvendig, tilbyr vi kun kvalitetsprodukter fra – Beckers, Jotun, Nordsjø, Keim eller STO etc.

Full oversikt over prosjektet

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materialister, med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget. Ta gjerne en titt på våre kundeuttalelser og referanser, vi lever av fornøyde kunder.