Male hus til rimelig pris

Dersom du ønsker å overlate maleriarbeidet til en profesjonell og dyktig malermester, kan du trygt kontakte oss i Malerhuset As.
I over 20 år har vi bistått både proff og privatmarkedet med innvendige og utvendige maleriarbeider. Vi kan tilby deg dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag, og som i tillegg behersker alle malingsteknikker, nye som gamle. Velger du å gi Malerhuset As oppdraget er du garantert etterrettelighet, profesjonalitet og kvalitet

«Alle kan male selv» er det mange som tror, men dette er et fagfelt som alle andre, det er fagkunnskap og erfaring som gir et godt resultat. Skal du være sikker på at du får et varig og pent resultat er det viktig at erfarne og dyktige malere tar seg av jobben.

Vi har kvalitet i fokus og den kompetansen som skal til for at kunden skal bli fornøyd. Vi har alltid gode dialoger og oppfølging med våre kunder, slik at vi kan tilby det kundene ønsker. I våre malebehandlinger tilbyr vi kun kvalitetsprodukter fra – Beckers, Jotun, Nordsjø, Keim eller STO etc – uansett oppdrag.

Konkurransedyktig pris!

Konkurransedyktig timepris eller fastpris, det er det du som bestemmer. Konseptet vårt er gjennomsiktig og kontrollerbart i den forstand at vi fører både timelister og materialister, med full oversikt over alt som er gått med til oppdraget. Ta gjerne en titt på våre kundeuttalelser og referanser, vi lever av fornøyde kunder.

Ønsker du en befaring eller annen informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår malermester, Niels Christensen på telefon 995 12 122 eller send mail til niels@malerhuset.no