Håndverker

Malerhuset As er en mellomstor malermesterbedrift som alltid setter kvalitet i første rekke og som arbeider innenfor nybygg, vedlikehold og rehabilitering primært i Oslo og Akershus. Malerhuset AS har vært på markedet nå i 20 år og har opparbeidet et profesjonelt faglig team, av dyktige håndverkere og ledere som er svært opptatt av kvalitet og fornøyde kunder.

Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike oppdrag hvor vi fungerer som totalentreprenør, typisk for borettslag og sameier. Våre største oppdragsgivere består i hovedsak av privat kunder, borettslag og sameier. Samtidig har vi en del innenfor eiendomsforvaltere og boligbyggerlag, samt offentlige byggherrer innen kommunal og statlig sektor.

Vi har et profesjonelt faglig team av dyktige håndverkere som levere arbeider av høy kvalitet, raskt og effektivt. Vår faglige ledere tar seg av oppfølging, kvalitetssikring samt at alle HMS (helse, miljø og sikkerhet) krav er ivaretatt på de ulike prosjekter. Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike prosjekter og oppdrag hvor vi fungere som totalentreprenør. Typisk for borettslag og sameier, samt i samarbeid med forskjellige byggelederfirmaer som for eksempel, OBOS Prosjekt.

Vårt mål foruten konkurransedyktig pris er kvalitet på våre leveranser som også innbefatter å holde avtalte tidsfrister. Vi tilpasser oss individuelle ønsker og behov, for at kundene våres skal få det beste resultatet.

Ønsker du en befaring eller annen informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med, Niels Christensen på telefon 995 12 122 eller send mail niels@malerhuset.no