Fasaderenovering med topp kvalitet

I over 20 år har vi i Malerhuset AS opparbeidet oss en solid kompetanse og erfaring rundt fasaderenovering. Ved hjelp av å fokusere på kvalitet, vet vi godt hva som trengs til for en hver bolig når det kommer til å renovere og pusse opp boligers fasade.

I begrepet fasaderenovering vil du hos oss finne oppdrag som kan være alt fra mindre ansiktsløftninger av fasader på eldre bygårder til større oppdrag med totalrehabilitering hvor vi skifter eller utbedre taket, rehabilitere balkongene, skifter dører og vinduer, renovere fasaden og male den på nytt med ulike malingstyper av kalk, silikat eller silikonmaling.

Vår faglige ledere tar seg av oppfølging, kvalitetssikring samt at alle HMS (helse, miljø og sikkerhet) krav er ivaretatt på de ulike prosjekter. Velger du å gi oss i Malerhuset As oppdraget er du garantert etterrettelighet, profesjonalitet og kvalitet.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi arbeider eller kanskje du har et konkret ønske? Du kan trygt ta kontakt med oss for å komme i kontakt med en engasjert fagperson.