Fasademaling

Malerhuset As er en mellomstor malermesterbedrift med 20 års erfaring som påtar seg oppdrag innenfor nybygg, vedlikehold, rehabilitering og antikvarisk restaurering av nye og gamle bygninger i Oslo og omegn.

Et godt fargevalg høyner livskvalitet og gjør hjemmet eller arbeidsplassen din til et godt sted å være. Vi utfører alt innen maling, både innvendig og utvendig.
Dersom du ønsker å overlate maleriarbeidet til en profesjonell og dyktig malermester, kan du trygt kontakte med oss i Malerhuset As.
I over 20 år har vi bistått både proff og privatmarkedet med innvendige og utvendige maleriarbeider. Vi kan tilby deg dyktige og pålitelige malere som har solid erfaring fra ulike typer oppdrag, og som i tillegg behersker alle malingsteknikker, nye som gamle.

Vi tar gjerne jobben!

Vår kundemasse består i hovedsak av private kunder, mindre og større entreprenørbedrifter og eiendomsselskaper, samt boligbyggerlag innen kommunal og statlig sektor. Dersom vi har ledig kapasitet, er vi også åpen for private huseiere til å benytte seg av våre profesjonelle malere. I våre malebehandlinger tilbyr vi kun kvalitetsprodukter fra – Beckers, Jotun, Nordsjø, Keim eller STO etc – uansett oppdrag.

Ønsker du en befaring eller annen informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår malermester, Niels Christensen på telefon 995 12 122 eller send mail til niels@malerhuset.no