Entreprenør & Totalentreprenør

Stolte håndverkstradisjoner, fagkunnskap og godt håndverk har gjort vårt malermesterfirma til en mellomstor og moderne bedrift innen maler, fasade og entreprenørtjenester.

Malerhuset As er en mellomstor malermesterbedrift som alltid setter kvalitet i første rekke og som arbeider innenfor nybygg, vedlikehold og rehabilitering primært i Oslo og Akershus. Som en del av et entreprenørfirma påtar vi oss alle typer oppdrag innen nybygg, ombygging og rehabilitering.

I over 20 år har vi bistått både proff og privatmarkedet med innvendige og utvendige maleriarbeider. Sammen med vårt nettverk av flinke og profesjonelle samarbeidspartnere påtar vi oss kontinuerlig ulike oppdrag hvor vi fungerer som totalentreprenør, typisk for borettslag og sameier. Våre største oppdragsgivere består i hovedsak av privat kunder, borettslag og sameier. Samtidig har vi en del innenfor eiendomsforvaltere og boligbyggerlag, samt offentlige byggherrer innen kommunal og statlig sektor.

Trenger du en entreprenør?

Det å velge riktig entreprenør er avgjørende for et godt resultat. Ved å velge Malerhuset til å påta seg ditt oppdrag, kan du sikre deg god kvalitet, samt en god pris.
Evnen til å utføre arbeider av høy kvalitet, har vært en av Malerhuset sitt målsetninger siden starten. Dette stiller krav til kvalifisert personell, og firmaet har derfor satset på personell med høy faglig kompetanse.

Vi utfører alt i fra oppussing av trappeoppganger og fellesarealer, til maling eller utskifting av dører og vinduer. Samtidig gjør vi rehabilitering av murhus og fasader. Våre oppdrag er utført i samarbeid med representanter fra styret, eller i samarbeid med ulike prosjektlederfirmaer som for eksempel, OBOS Prosjekt As. Vi har pusset opp diverse borettslag og boligsameier for over 70 millioner i Oslo og omegn. Vi har rundt 150 borettslag og sameier på vår referanseliste, så du kan trygt overlate jobben til oss.

Ønsker du en befaring eller annen informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med, Niels Christensen på telefon 21915000 eller send epost niels@malerhuset.no

Sameiet Ragna Nielsensvei 32 – 40 Oslo – Malerbehandling av fasader, dører og vinduer