Om malerfirmaet Malerhuset As

Stolte håndverkstradisjoner, fagkunnskap og godt håndverk har gjort vår malermesterbedrift til anerkjent og synlig aktør innen maler, fasade og entreprenørtjenester.

Privat oppdrag i Drøbak

Malerhuset As har over mange år og med stor suksess opparbeidet seg en bred spisskompetanse på alle typer malertjenester og rehabilitering av fasader hvilket har gitt oss mange gode referanser og fornøyde kunder.

Vi har spesialisert oss på oppussing av borettslag og sameier og vi har over 150 borettslag og sameier på vår referanseliste. Malerhuset As påtar oss også oppdrag for ambassader, arkitekter, byggelederfirmaer, eiendomsforvaltere, eiendomsselskaper, samt for offentlige byggherrer innen kommunal statlig sektor.

Vårt team av dyktige håndverkere og erfarne prosjektleder utfører årlig diverse oppdrag innen nybygg, rehabilitering og vedlikehold primært i Oslo og Akershus.

«Oppussing av våre 5 bygg ble fagmessig utført og til avtalt pris. Beboerne er veldig fornøyde. Vi kan trygt anbefale Malerhuset AS» Anne Lise Thiesen – Vestskrenten Borettslag

«Visjonen er å levere kvalitet i alle ledd og gjennomføre alle våre prosjekter, uansett størrelse, på en trygg og forskriftsmessig måte».

For avtale om gratis befaring og pristilbud kontakt vår malermester Niels Christensen på telefon 21915000 eller send epost til post@malerhuset.