Om malerfirmaet Malerhuset As

Malermesterbedrift med over 20 års erfaring som påtar seg oppdrag innen nybygg, vedlikehold, rehabilitering og antikvarisk restaurering av nye og gamle bygninger i Oslo og omegn.

Mølleparken 2 Oslo – Innvendig oppussing av 12000m2 i samarbeid med Oslo Byggentreprenør As

Malerhuset As har over mange år og med stor suksess opparbeidet seg en bred spisskompetanse på alle typer tradisjonelle malerarbeider både innvendig og utvendig og de senere år har han fått en solid kunnskap på rehabilitering av nye og gamle fasader.

Visjonen er å levere kvalitet i alle ledd og gjennomføre alle prosjekter, uansett størrelse, på en trygg og forskriftsmessig måte sammen med et profesjonelt faglig team av dyktige håndverkere / malere.

Oppfølging, kvalitetssikring samt HMS (helse, miljø og sikkerhet) vil alltid være ivaretatt på Malerhuset As sine ulike prosjekter.

Garanti.

Garantier er i henhold til lov om håndverkstjenester – 5 år på produkt og utførelse. Utførelsen skjer i henhold til Norsk Standard – 3420.

For avtale om gratis befaring og pristilbud kontakt vår malermester Niels Christensen på telefon 21915000 eller send epost til post@malerhuset.no